wtorek, 6 sierpnia 2013

Leczo z cukiną



Na dzisiejszym stole gościło u mnie leczo z cukinią z mięskiem mielonym. Wyszło naprawdę bardzo smaczne. 
Jak zwykle skorzystałam z przepisu ze stronki kwestia smaku (przepis tu). Zmodyfikowałam go zamieniając zielona cukinię zółtą, zamiast papryki (mój M. ich nie toleruje) dodałam młodą marchewkę.

Wyszło palce lizać!  

Polecam!







Pozdrawiam!






5 komentarzy :

  1. Bardzo lubię leczo. Często robię, a na zimę pakuję w słoiki :)
    Pozdrawiam cieplutko

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam :) Narobilas mi ochotki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo lubię leczo i serwowałam gościom , jeszcze trochę zostało i narobiłaś mi smaka, ale nie wypada jeść o 24, pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  4. Oj to zrobie! :)
    Pysznie wyglada!

    Pozdrowionka

    Dagi

    OdpowiedzUsuń